Problemele nespuse ale masinilor electrice si ascunse sub pres.

Problemele nespuse ale masinilor electrice si ascunse sub pres.
Norvegia are grave probleme cu statiile de incarcare si lipsa taxelor pentru masinile electrice.
Cunoscuta ca fanul cel mai fanatic al masinilor electrice si lipsa oricaror taxe de parcare si alte taxe municipale a constatat ca are o mica: Majora Problema, acum vrea sa le ia utilizatorilor de masini electrice taxe progresiv crescatoare, deoarece accizarea celor pe combustie interna aducea un profit major, acum e ”0” la electrice, consumul de carburant aducea profit prin accizare. Brusc acum norvegienii au constatat cu un sofer sta in medie la asteptare noaptea cate 2-3ore sa astepte ca sa-i vina randul, acestea sunt defecte in cea mai mare parte si trimit o noua boala necunoscuta masinilor normale: Eroarea de incarcare ce necesita apoi sume cuprinse intre 450-680euro pentru resoftare. Sunt boli ca la omul racit transmisibile de la o masina la alta si anume: EPIDEMIA ERORII DE INCARCARE, deoarece nu se vorbeste prea mult de asa ceva. Este un aspect deloc de neglijat la norvegienii din varf de munte: insuficienta statiilor de incarcare adica spre 0 absolut in mediul rural

In curand poate vom ajunge si la reversul despre care s-a mai discutat si anume plata facturii la electricitate pe 100km, e ca la restaurant, am mancat, am baut, am dansat dar mai trebuie sa platim, adica ce credeati ca masina electrica e covorul fermecat si nu costa nimic incarcarea: Mimim 33kw in jumatate de ora si calculati factura. A fost prea frumos sa fie adevarat.

Publicat de

nicu rares

increderea in tine este singurul lucru care te salveaza in viata, cele mai prost platite joburi iti consuma cel mai mult timp din viata, cred ca vreau sa ma fac grec sa frec tiparul la rece si la cald si sa beau cola la soare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.